Savonlinnan Lämpöpumppu Oy – nyt myös Bosch Kiinteistömestari!

Kiinteistöasiantuntijoillamme on kaikki se osaaminen jota tarvitaan kiinteistön optimaalisiin lämmitysratkaisuihin; uusasennuksesta huoltopalveluihin. Olemme kouluttaneet kaksi asiantuntijaa Boschin asiantuntijakoulutuksessa, jotta voisimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Bosch on lanseerannut markkinoille täysin uuden kiinteistökonemalliston, jonka laitekoko on teholtaan 22-48kW. Näillä on mahdollista saada juuri tarvittava teho – oli kiinteistösi sitten iso tai pieni, asuintalo tai halli. Klikkaa päävalikostamme ”Bosch Kiinteistömestari” ja pääset tutustumaan valikoimaan ja esitteeseen tarkemmin.

Kysy lisää kiinteistömestareiltamme p. 040 519 3248 ja pyydä kohteeseesi kartoitus. Kartoitus on aina veloitukseton. Seuraa myös ilmoitteluamme. Järjestämme pari kertaa vuodessa isännöitsijöille, kiinteistöyhtiöille ym. alan henkilöille ”Kiinteistöiltoja” joissa kerromme mm. rivi- ja kerrostalojen lämpöjärjestelmäsaneerauksista sekä rahoitusvaihtoehdoista. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja useimmiten mukana on aina ammattilaisten lisäksi rahoitusyhtiön ja/tai maahantuojien edustajia mukana.