Lämpöjärjestelmän uusiminen on simppeli juttu – rahoitukseen eri vaihtoehtoja

Nykyisin sekä uudis- että saneerauskohteisiin valitaan yhä useammin päälämmitysjärjestelmäksi maalämpöpumppu tai ilma-vesilämpöpumppu. Luonnollisesti lämmitysjärjestelmän asennus uudiskohteeseen on vaivatonta, mutta Savonlinnan Lämpöpumpun yrittäjä Teemu Lautiainen vakuuttaa, että myös lämpöremontti on ammattilaisten tekemänä nopea projekti.

– Maalämmön asentamiseen menee poraaminen ja vanhan järjestelmän purku mukaan luettuna kolme päivää. Ilma-vesilämpöpumpun paikalleen laitto on suurin piirtein samanlainen urakka riippuen purkutöiden laajuudesta. Pidämme huolen siitä, että työt tehdään siististi, eikä asiakkaan tarvitse olla edes ilman vettä varttituntia kauempaa, Lautiainen kertoo.

Rahoitukseen joustavia vaihtoehtoja

Yrittäjä muistuttaa, että SLP tarjoaa asiakkailleen yhteistyössä OP Rahoituksen kanssa SLP-maksuaikaa, jolla hankinnat voi maksaa erissä. Yrityksille vastaava palvelu löytyy Siemens-rahoituksen kautta. Lämpöremonttiin on mahdollista hakea avustusta myös ELY-keskukselta.

– Öljylämmityksen maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumppuun vaihtava pientalon omistaja voi edelleen saada neljän tuhannen euron tuen. Lämpöremontti nostaa öljylämmitteisen kiinteistön arvoa huomattavasti.

Valikoimissa laatumerkkejä

SLP:n tuotevalikoimasta löytyy kattavasti tunnettujen ja luotettujen toimittajien laitteita. Maalämpöpumpuista ja ilma-vesilämpöpumpuista myydään eniten Thermiaa ja Boschia. Ilmalämpöpumpuista ostetuin merkki on Mitsubishi.

– Olemme sertifioitu Bosch Lämpömestari eli saamme myydä Bosch-lämpöpumput pidennetyllä kuuden vuoden takuulla. Lisäksi SLP on Savonlinnan ainoa Scanofficen valtuuttama Mitsubishi-ilmalämpöpumppujen Hankintaturvaliike, Lautiainen painottaa.

Lautiainen sanoo, että lämpöpumppujen tekniikka on kehittynyt alkuajoista merkittävästi, ja nykypumput ovat erittäin kestäviä ja toimintavarmoja. Hän korostaa, että hyvien tuotteiden ohella asiakkaat arvostavat yrityksen asiakaslähtöistä palveluprosessia, joka kattaa kaikki vaiheet suunnittelusta ja asennuksesta jälkihuoltoon.

– Meillä on noin viidentoista vuoden kokemus lämpöpumpuista. Teemme jokaisen työvaiheen oikomatta ja kunnolla. Asiakas voi luottaa siihen, että järjestelmä toimii. Jos jotain sattuu, myös korjaus järjestyy jouheasti. Lämmityskaudella sopimusasiakkaidemme käytössä on 24/7-huoltopäivystys, joten ongelmatilanteissa apu tulee nopeasti.

Lue asiakkaidemme kokemuksista

Ja ota yhteyttä meihin