Lämpöpumppu

Lämpöpumppu energiatehokas ja ympäristöystävällinen valinta kiinteistön pääasialliseksi lämmitysratkaisuksi tai tukemaan muuta lämmitystä.

Nykyisin sekä uudis- että saneerauskohteisiin valitaan yhä useammin päälämmitysjärjestelmäksi maalämpöpumppu tai ilma-vesilämpöpumppu. Lämmitysjärjestelmän asennus uudiskohteeseen on vaivatonta, mutta myös lämpöremontti on ammattilaisten tekemänä nopea projekti.  Maalämmön asentamiseen menee poraaminen ja vanhan järjestelmän purku mukaan luettuna kolme päivää. Ilma-vesilämpöpumpun paikalleen laitto on suurin piirtein samanlainen urakka riippuen purkutöiden laajuudesta.

Ilmalämpöpumput ovat ehkä yleisimpiä lämpöpumppuja. Ne pienentävät etenkin sähkölämmitteisten kiinteistöjen sähkölaskuja lämmityskaudella ja tarjoavat helppoa viilennystä kesähelteillä.

Energian hinnannousu näkyy lämpöpumppujen suosion kasvuna. Voit arvioida, millaisia säästöjä saavuttaisit lämmitysjärjestelmää vaihtamalla osoitteessa scanoffice.fi.

Tukea hankintaan

SLP tarjoaa asiakkailleen yhteistyössä OP Rahoituksen kanssa SLP-maksuaikaa, jolla hankinnat voi maksaa erissä. Yrityksille vastaava palvelu löytyy Siemens-rahoituksen kautta. Lämpöremonttiin on mahdollista hakea avustusta myös ELY-keskukselta. Öljylämmityksen maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumppuun vaihtava pientalon omistaja voi edelleen saada neljän tuhannen euron tuen.

SLP apunasi lämpöpumppuvalinnassa

Kun etsit uutta lämmitysjärjestelmää tai keinoa säästää energialaskuissa, tutustu alla lämpöpumppuvaihtoehtoihin tai ota meihin suoraan yhteyttä. Tarjoamme asiakkaillemme sujuvan palveluprosessin oikeanlaisen lämpöpumpun valinnasta sujuvaan asennukseen, huoltoon ja korjauksiin.

Lähetä tarjouspyyntöOta yhteyttä

Huoltosopimukset ja 24/7-päivystyspalvelu

Säännöllinen huolto pitää laitteet kunnossa pidempään ja vähentää niiden energian kulutusta. Tarjoamme kaikkiin toimittamiimme ja asentamiimme laitteisiin kattavan huoltosopimuksen, johon kuuluu myös 24/7-päivystyspalvelu.

Ongelman sattuessa - olemme paikalla hetkessä.

Asiakkaamme suosittelevat

"Maalämpöremontin teettänyt Ari Falck: ”Enää ei tarvitse miettiä öljyn litrahintoja”"

Savonlinnan Kellarpellossa asuva Ari Falck ei peittele tyytyväisyyttään kertoessaan 1970-luvun alussa rakennettuun kaksikerroksiseen omakotitaloonsa tehdystä lämpöremontista, jossa öljylämmitys vaihdettiin maalämpöön. Ajatus lämpöremontista nousi...

Lue koko tarina

Haluaisitko meiltä tarjouksen?

Lähetä tarjouspyyntö

Tarvitsetko rahoituksen?

Lue rahoituksesta

Kysyttävää? Lähetä yhteydenottopyyntö!